Adobe atnaujino Creative Cloud aplikacijas

Šiuo metu LA vykstančios „Adobe MAX 2013 Creativity“ konferencijos metu Adobe paskelbė apie, ko gero, didžiausią savo web, dizaino ir video produktų atnaujinimą Creative Cloud nariams.

Adobe keičia Creative Cloud pavadinimą į „CC“ ir tuo pačiu pristato begalę naujų galimybių. Daugiausiai atnaujinimų teko Photoshop CC aplikacijai: naujas Smart Sharpen, Intelligent Upsampling, Camera Raw 8 ir sluoksnių palaikymas, dabar dirbant su 3D vaizdas ir tekstūros parodomos iki 100x greičiau ir t.t.

Adobe Creative Suite 6 yra paskutinė versija, kurią galima nusipirkti ir atsisiųsti. Ateityje jei norėsite naudotis Photoshop, Ilustrator ar kitomis Adobe Creative Suite esančiomis aplikacijomis – turėsite jas prenumeruoti. Adobe paskelbė apie CS pabaigą ir perėjo prie debesų modelio, kaip ir Microsoft su savo Office 365. Kainos Lietuviams yra: Naujiems vartotojams
- Pilna vienos, pasirinktos aplikacijos versija, 20 GB vietos debesyse ir ribotos paslaugos - 24.59€/mėn
- Pilnos visų, aplikacijų versijos, 20 GB vietos debesyse ir neribotos paslaugos - 61.49€/mėn

Dabartiniams Creative Suite (CS) savininkams, Adobe siūlo nuolaidas ir jie gali sutaupyti iki 40% pereidami prie CC versijos.:
- CS3:
Pilnos visų, aplikacijų versijos, 20 GB vietos debesyse ir neribotos paslaugos - 36,89€/mėn
- CS6: Pilnos visų, aplikacijų versijos, 20 GB vietos debesyse ir neribotos paslaugos - 24,59€/mėn
- CS3 ir aukštesnių versujų: ilna vienos, pasirinktos aplikacijos versija, 20 GB vietos debesyse ir ribotos paslaugos - 12,29€/mėn

Adobe taip paskelbė apie Adobe Anywhere for video darbo aplinką leidžiančią Adobe Pro video programų Premiere Pro, After Effects ir Prelude vartotojams dirbti kartu beveik bet kuriame tinkle. Adobe Anywhere, nesiuntinėja milžiniškų failų, bet ir nedirba su proxy failais, o vartotojai dirba su aukštos kokybės failais. Vartotojui Adobe Anywhere, tikimasi, galės pradėti naudotis šio mėnesio pabaigoje.

Adobe kompanijos sukurtame video redagavimo flagmane Premiere Pro taip pat daug naujovių bei papildytas palaikomų kodekų sąrašas, AAF ir XML projektų palaikymas per labiau inegruotą Avid Media kompresorių ir Apple Final Cut Pro.

Nauji įrankiai ir patobulinti senieji „After Efects“ įrankiai, „Audition“ dabar leidžia paprasčiau ir lengviau pašalinti nereikalingus garsus iš audio failų, Dabar dar paprasčiau naudoti Adobe CS6 pristatytą „Prelude“, kurio iPad versiją planuojama išleisti trečiame 2013 metų ketvirtyje. Naudingų atnaujinimų yra „Adobe SpeedGrade“, „Adobe Media Encoder“, „Adobe Story Plus“...

Nuoroda: Adobe CC paketo kainininkas