Adobe išleido nemokamą Photoshop CS6 Beta

Lipdama ant kulnų Lightroom 4 ir Adobe Camera RAW 6.7, pasaulį išvydo, nors dar ir beta stadijoje,13-oji Photoshop iteracija, savyje apjungdama visų trijų aukščiau paminėtų produktų geriausias savybes.

PS CS6

Pagal Adobe duomenis apie 14% Photoshop vartotojų naudoja Windows XP, todėl naujoji Photoshop versija palaiko šią, jau po truputį mirštančią, operacinę sistemą. Tačiau Windows XP Photoshop versija neturės kai kurių nuo GPU priklausančių funkcijų ir 3D įrankių. Windows Vista vartotojai, deja, negalės pasidžiaugti naujuoju produktu nepakeitę savo operacinės sistemos. Mac kompiuterių naudotojai, Photoshop CS6 galės įsidiegti jei savo obuoliukuose turi OSX 10.6.8 (Snow Leopard) ar 10.7 (Lion). Kolkas neaišku kaip bus su naujos OS X 10.8 (Mountain Lion), kuri turėtų pasaulį išvysti šią vasarą, palaikymu. Nors yra įvairių gandų apie galimus Adobe atnaujinimų kainų politikos pasikeitimus, kažkokių konkrečių duomenų nėra. Todėl žvelgdami į tai kaip Adobe elgdavosi anksčiau galima spėti, kad praėjusių trijų Photoshop CS3, CS4 ar CS 5/5.5 versijų savininkai, nuo PS CS6 pilnos versijos pasirodymo iki 2012 m. gruodžio 31 d., atsinaujinti savo PS versijas galės už 199 US$ (Standard) ir 399 US$ (Extended).

Atsisiųsti Adobe Photoshop CS6 galite iš Adobe svetainės. Tam, kad ją įsidiegti, Jums reikės susikurti Adobe ID, jei tokio dar neturite.


Galutinių versijų kainos:
Adobe Photoshop CS6 (Standard): 699 US$
Adobe Photoshop CS6 (Extended): 999 US$
Beje, Adobe turi specialias kainas studentams ir dėstytojams.

Tie, kam neteko matyti ar girdėti apie tai kas naujo PS CS6, kelias iš naujų ar patobulintų funkcijų gali pažiūrėti Youtube Photoshop kanale esančioje Russell Brown apžvalgoje 


1. Viaceslavas Govoruk    (2012 03 24 20:04)  
nu kad ce nera tokiu profi kad gera pradukta naudot. lite slaitau gana
 
2. Viaceslavas Govoruk    (2012 03 24 20:07)  
kas ne dirba su cmyk vektoreis tai vysiskai ne reike