Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> fotoTurgelis
 

kas gali idiegti GPS i HTC H2D

     

Pranešimas juras g    2013 4 02 18:49      

8 600 27014

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Julka    2013 4 03 7:08      

o kodėl pats neįsidiegi? internete pilna reikiamos programinės įrangos Smile legalios ir nelegalios Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas juras g    2013 4 03 18:00      

visi labai mandrus patart,bet kai reikia idiegti visas mandrumas baigiasi

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Darius Ž.    2013 4 03 18:38      

susimesk GPS i korta ir idek i telefona veiks kur desis gi paprasciau nebuna,bene pas HTC nera kortos Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vytautas Trasikis    2013 4 03 21:38      

1 dalykas. Dar kartą pažiūrėkite koks jusų telefonas, nes H2D neteko matyti ir visagalis google nelabai ka randa, bet va HD2 jau yra.
2 dalykas. Kaip suprasti įdiegti GPS? Juk jis yra, stovi integruotas jame GPS imtuvas, net ne paprastas o su A-GPS palaikymu.
3 dalykas. GPS tai reikia suprasti kad rodytų važiavimo kelią? Kaip naudojami automobiliniai GPS imtuvai? Ar tiesiog rodytų jūsų koordinates, ar tiesiog atsisiunčiat Google Maps programėlę ir rodo kur jūs esate.
4 dalykas. Jei jau reikia navigacijos kaip pasiektį iš taško A į tašką B, (Pvz: Kavarskas -> Purnuškės). Jums reikės įsidienti programinę įrangą, atsižvelgus kad jei jusų telefonas HD2, tai jame sukasi Windows Mobile operacinė sistema (jei telefonas nebuvo kastruotas ir įrašyta Android OS). Windows palaiko Garmin, IGO, TomTom, Navigon ir Navitel navigacines programas.
5 dalykas. Jei viską išsiaiškinom ko mums reikia, tada einam į puslapį http://www.delninukai.eu/2625/gps-navigacijos-programos.html ir pagal instrukcijas įsidiegiame norimą programinę įrangą. Viskas parašyta, nes ir esant kreivomis rankomis turi pavykti Smile P.S. (nežinau ar galima čia kitus puslapius reklamuot, bet žmogų reikia apšviest....).
6 dalykas. Čia fotografijos puslapis, ne koks GPS, ar išmaniujų telefonų ar delninukų. Tad nelabai gali sulaukti pagalbos tokios.
7 dalykas. Jei jau kreivos rankos ar bijoma prisiliesti prie savo išmaniojo, už nemenką atlygį t.y. sugaištą laiką ir kitą galiu įdiegti.

Visi juk mandrūs Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Julka    2013 4 04 6:16      

Pats naudoju htc tik su androidu, ko tik aš nesu su juo išbandęs.. Windows kita kalba, bet kolega netgi tą patį HTC HD2 perdarė į androidinį root'ą Smile tik reik nepatingėt pasiknist internete, info galybės. O šiaip rekomenduoju iGo, pilnas internetas ir pats lengviausias įdiegimas Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Leonardas Rimkus    2013 4 04 9:13      

http://www.gps.lt/forumas/viewforum.php?f=29&sid=75ab6b2cbcc23b2086b11d81a683aeca

Ir renkiesi, renkiesi...


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą