|
|
|
|
| | |
|
Juozapas
2009 11 16 10:36
Bet skelbimuką vis pakelti reikėtų, kad žinotų žmonės apie šitokį šansą pigiai įsigyti faktiškai betkokių juostų ir ryškalų (:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozapas
2009 11 16 19:54
Uzsakinekite egzotishkas juostas bei fotochemija (:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Emilija
2009 11 16 20:57
Taip, keliam keliam aukštyn. Labai apsimoka čia pirkti Rollei juostų. Fotochemija irgi nebloga kaina. Sliveriai pigiai. Prašom jungtis! Kuo daugiau jūsų bus, tuo pigiau siuntimas. Na žodžiu kas dar ką papasakos apie šią eparduotuvę? ))
Labu rytu, Arvydai, bus užregistruota
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Romasito
2009 11 16 21:05
O aš va naujokas juostų pasaulyje ir nežinau kurį variantą pasirinkti. Norisi juodai baltos ir greitos juostelės (ISO > 400), kad patamsyje galėčiau pyškint. Apskritai, kad kokybės ir kainos santykis geriausias būtų. Ką rinktis? Norėčiau išmėgint, parsisiųsti gal net ten-packą
Ir dar visai norėčiau pamėginti pats paryškinti tą ten-packą, kas nors turi rekomendacijų kurią ryškinimo chemiją iš to pačio saito išsirinkti?
Paskutinį kartą redagavo Romasito, 2009 11 16 21:21 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2009 11 16 21:17
Marijau - cia ta pati agfa 100, tik supakuota kaip Rollei Retro. kazkada, kad originali agfa lenkesi, keli vaikinukai uzsipirko keleta milijo metru bulk'o ir sukarpe skirtingais pavadinimais.
bet siaip tai geras dalykas rodinalyje, todel nepamirsk ir jo paimti. duoda labai gera astruma.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2009 11 16 22:08
MP rašo: |
Marijau - cia ta pati agfa 100, tik supakuota kaip Rollei Retro. kazkada, kad originali agfa lenkesi, keli vaikinukai uzsipirko keleta milijo metru bulk'o ir sukarpe skirtingais pavadinimais.
bet siaip tai geras dalykas rodinalyje, todel nepamirsk ir jo paimti. duoda labai gera astruma. |
MP, ash ne chiainikas, bent tiek suprantu, kad ten agfa
man patinka agfos apx 100 ir apx400. ir praeita karta uzhsisakiau ir dabar dar ju uzhsakau tu rollei retro. na man ir su d76 patinka jos, o kavoje ryshkinta apx100 ishvis buvo pasaka. man tas rodinalis bishki ne i tema. ryshkalu turiu, o jis skystis, kuris skiedzhiasi, taip, kad daug gaunasi. man pasens. nespesiu ishnaudoti, jei tarkim 0.5 ltr imsiu koncentrato. bet buvo mintis ji pameginti...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2009 11 16 22:19
Marijus * rašo: | MP rašo: |
bet siaip tai geras dalykas rodinalyje, todel nepamirsk ir jo paimti. duoda labai gera astruma. |
man patinka agfos apx 100 ir apx400. ir praeita karta uzhsisakiau ir dabar dar ju uzhsakau tu rollei retro. na man ir su d76 patinka jos, o kavoje ryshkinta apx100 ishvis buvo pasaka. man tas rodinalis bishki ne i tema. ryshkalu turiu, o jis skystis, kuris skiedzhiasi, taip, kad daug gaunasi. man pasens. nespesiu ishnaudoti, jei tarkim 0.5 ltr imsiu koncentrato. bet buvo mintis ji pameginti... |
yra ir 125ml. siaip man turbut geriausias derinys placiai juostai, nors ir siaurai grazu. o siaip, jei nori pabandyti, galesiu ipilt siek tiek, kai atidarysiu nauja butelka...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2009 11 16 22:21
MP rašo: | Marijus * rašo: | MP rašo: |
man patinka agfos apx 100 ir apx400. ir praeita karta uzhsisakiau ir dabar dar ju uzhsakau tu rollei retro. na man ir su d76 patinka jos, o kavoje ryshkinta apx100 ishvis buvo pasaka. man tas rodinalis bishki ne i tema. ryshkalu turiu, o jis skystis, kuris skiedzhiasi, taip, kad daug gaunasi. man pasens. nespesiu ishnaudoti, jei tarkim 0.5 ltr imsiu koncentrato. bet buvo mintis ji pameginti... |
yra ir 125ml. siaip man turbut geriausias derinys placiai juostai, nors ir siaurai grazu. |
einu pazhiuret, gal dar susigundysiu. tiesa. tie r09 yra kazhkuom kitokie nei senasisi rodinalis?
neradau to kiek galima ishryshkinti juostu
Paskutinį kartą redagavo Marijus *Bružila, 2009 11 16 22:27 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2009 11 16 22:27
man sake, kad tas pats, bet dar nebandziau - renku juosteles kol kas i saldytuva...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Emilija
2009 11 17 7:43
Aš savo viską Rollei ryškinu rodinalyje, jei nedarau kokių nors nesąmonių kaip retro 400s pushas iki 800 (kas rodinalyje supratau visai negerai), tai man labai gerai gaunasi. Nors plati pasipushino visai neblogai. gal siaurai koncentracija per didelė buvo..
Dabar noriu tų Rollei RHS ryškalų, kad galėčiau Rollei R3 juostą išbandyt gerai bet net ir rodinaly man ji labai patiko, pirkčiau vėl, bet nebėra
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
MP
2009 11 17 9:58
Emilija rašo: | Aš savo viską Rollei ryškinu rodinalyje, jei nedarau kokių nors nesąmonių kaip retro 400s pushas iki 800 (kas rodinalyje supratau visai negerai), tai man labai gerai gaunasi. Nors plati pasipushino visai neblogai. gal siaurai koncentracija per didelė buvo..
Dabar noriu tų Rollei RHS ryškalų, kad galėčiau Rollei R3 juostą išbandyt gerai bet net ir rodinaly man ji labai patiko, pirkčiau vėl, bet nebėra |
tradiciskai rodinalis gerai eina su leta juosta - 100 tines ir pan, jautresnems grudas jau baisokas. silverprint ir fotoimpex tikrai yra...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Emilija
2009 11 17 10:24
RK rašo: | O aš va naujokas juostų pasaulyje ir nežinau kurį variantą pasirinkti. Norisi juodai baltos ir greitos juostelės (ISO > 400), kad patamsyje galėčiau pyškint. Apskritai, kad kokybės ir kainos santykis geriausias būtų. Ką rinktis? Norėčiau išmėgint, parsisiųsti gal net ten-packą
Ir dar visai norėčiau pamėginti pats paryškinti tą ten-packą, kas nors turi rekomendacijų kurią ryškinimo chemiją iš to pačio saito išsirinkti? |
Aš siūlyčiau Rollei Retro 400s, geras kainos ir kokybės santykis.
http://macodirect.de/rollei-retro-400s-13536br10-filme-p-161.html
ir ryškalą, su juo ir iki 800 iso papushint galėsi, kaina irgi nebloga:
http://macodirect.de/rollei-high-speedbr2x-250ml-p-1606.html
ir fiksas, tarkim šis, tik labai čia didelis kiekis, galima belekokio kito paieškot:
http://macodirect.de/fixag-liter-p-251.html
GAl bus ir kitaip siūlančių
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą