Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Pigios siuntos į Lietuvą ar užsienį

     

Pranešimas Jokubas Masiliauskas    2020 1 20 9:28      

Sveiki, siūlau neblogą, ką tik atrastą įmonę, kurių pagrindinė užduotis - siuntų gabenimas. Tai ParcelABC. Ši įmonė bendradarbiauja su kitomis kurjerių įmonėmis, tokiomis kaip DHL, UPS, DPD ar FedEx. Tiap galima pasirinkti kurią įmonę norite, kuri jūsų atveju siūlo geriausią paslaugos variantą.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Justina Anglickė    2020 2 10 16:48      

O kaip apskaičiuoja kainas? Ar tik pagal siuntos sunkumą ir svorį ar ir pagal vertę? Aš noriu iš DK siųsti ganėtinai brangią ir nemažą vazą į LT. Įdomu kaip draudžiate siuntas ir ar pačio gabenimo sudėtingumas įeina į kainą?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas    2020 5 24 18:50      

As dazniausiai per cia siunciu https://www.siusk24.lt/services/siuntos-i-airija galima pasirinkti norima siuntu tarnyba ir stebeti siuntos kelione. Man tai patogu ir patikima, na ir zinoma pasirinkti pagal kaina kuris variantas geriausias

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Asta Valentaitė    2022 4 11 16:33      

As kadangi didesniais kroviniais uzsiimu, tai naudojuosi sios imones paslaugomis https://lietuva.raben-group.com/paslaugos/keliu-transportas/tarptautiniu-kroviniu-pervezimai. Tikrai esu patenkintas paslaugu kokybe.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Gase Leon    2024 2 24 18:59      

Didelėms siuntoms prireikia ir konteinerių, tad, kadangi užsiimu dideliais prekių kiekiais renkuosi konteinerius iš https://magitu.com/lt/ - patikima ir kokybiška.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą