Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

juostinis fotoaparatas

     

Pranešimas Lutte m    2008 3 29 23:34      

so. planuoju pirkti fotoaparata, ir kazkaip pagalvojau apie juostinis, taciau iki galo neaiku, kuo jie skiriasi, nors ir skaityta. gal kas tiesiog galetu imesti nuotrauku, tiek justinio tiek skaitmenos, pameginti paieskoti skirtumu?
ir. ar juostiniai kazkuo skiriasi? pas mus yra paprastas seeenas ir paprastutis, na toks, koki visi naudojo pries 10 metu. jie visi tokie pat, pazaidimui tiktu, ar galeciau juo drasiai naudotis? kokias funkcijas turi juostiniai fotaparai, kaip kad fokusavimas, yra?
dekui uz ataskymus ir nepykit, jei tokia tema buvo, pavirsutiniskai perzvelgus neuzkliuvau uz butent tokio, mane dominanciu klausimu atsakymy turesjusios temos. Wink Rolling Eyes


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas tadas    2008 3 30 10:16      

tai vat nebijok ir drasiai naudokis.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Lutte m    2008 3 30 11:28      

taciau vis viena idomu, kuo juostiniai skiriasi vienas nuo kito? Wink

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas M    2008 3 30 12:01      

Labas, klausimai labai tokie paviršutiniški. Siūlyčiau prisiminti, iš kur kilusi fotografija, ir kuo skaitmeninis fotoaparatas skiriasi nuo juostinio. O gi tik tuo, kad vietoj juostelės įdėta matrica. Fizikiniai optiniai dėsniai lieka galioti tie patys.
Juostiniai aparatai yra gaminami daugiau kaip šimtą metų, todėl tikėtina, kad jų yra dar daugiau nei skaitmeninių. Bent jau skirtingų tipų tai tikrai daugiau.

Kažikaip konkretink savo klausimą...


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą