Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

kiek tai dar tęsis ?

      Puslapiai:   1   2   3   4   5   6  

Pranešimas Miau    2010 10 24 9:36      

...

Paskutinį kartą redagavo Miau, 2010 12 23 20:46 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anderzakas    2010 10 24 9:37      

pasyvesnis Smile))
Nikonis G.
TIK NUGAISHUSI ZUVIS PLAUKIA PASROVIUI. kame tas tavo geriau?
gal ishvis geriau nieko kad tik kas nors neatsitiktu? tuomet siulau net kompo nejungti, nes neduok Dieve ant forumo uzsirausi Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anderzakas    2010 10 24 9:57      

Miau < jusu citata kaiptik ir yra ta agresijos forma kuria meginate pridengti savo skambiomis frazemis, Man tai primena komjaunuoliu sueiga kuri nusprende pasmerkiti savo bendrazygi uz pomegi klausytis rokenrolo muzikos.
siulau jums pastudijuoti bestrukturinio valdymo principus ir esminius zmogaus psichotipus kad suprastumet ish kur tas jusu poreikis gyventi tyliai ir "normaliai"
velgi ta pati klasikine prokrusto lova, jums visada bus blogai tai ko jus nepajiegi suprasti, tai ish kur atsiranda tokios "analizes" del frustacijos, paspeliokite dar syki gerbiamoji, nes shy kart jums ntaikliai gavosi.
tam kad analize butu taiklesne, pameginkite ishsiaishkinti mano motyvacija, nes kolkas savo prieteli Algimanta meginate uztarti tokiu "originaliu " budu.
gi ne pirmas kartas kada karikaturini maestra gina motereles ir merginos, ash tai suprantu ir ne trupucio nepykstu, yra tame savotishko sharmo.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas martynas a.    2010 10 24 10:12      

http://www.astronomija.info/sky/menulis.php

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Miau    2010 10 24 10:14      

niekas cia nieko negina, Algimantas man ni svat, ni brat...bet tavo tie zodziai: vaginalinis shedevralistas, biezdarius tai dar ir priedurnis, dziundziu vaizdo spekuliantas…joks save gerbiantis genijus nedurnins sau i tevus tinkancio zmogaus…Kuom tavo balvonai geresni uz Algimanto balvonus? Kokiu menu aukstumu tu pasiekei? Genijus, nes kuri piesinelius pasaku knygoms, genijus, kad sukurei toki kicini MM cd virseli, na kuom tu ypatingas?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anderzakas    2010 10 24 10:18      

martynas a, o kodel jums nezvilgtelet i SOHO arba IRIS monitoringa? zinokite kurkas idomesnes inforacijos gautumet negu banalios menulio fazes.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anderzakas    2010 10 24 10:27      

Miau< jus zinote mano amziu? ar jums tik atrodo kad zinote? Algimantas mano tevas HA HA HA
del vaginalinio shedevralisto, tai jus kazka papainiojot , tekstas ne apie Algimanta o apie ta meninyka kuris dziundzeS pramoniniu budu paveiksluoja, dukite atidesne :
del mano pasiekimu> tai kaip jau minejau, apie juos nesu linkes pustis, esu kuklus.
matot kaip idomiai gaunasi jus nieko apie mane nezinote, nei ka veikiu, nei ka nuveikes, net amziaus nenutuokiat, o imates spresti ir teisti, ar negalvojate kad priesh kalbedama butu visai neproshal informacija tureti apie tai ka apkalbate? ar jums tai nera svarbu ir principinga?
jus net nesugebejote suvokti apie kuri dalyvi kalba eina ,o imates pamokslauti Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Miau    2010 10 24 10:37      

sakai esi kuklus?
Garsusis ispanų dailininkas Salvadoras Dali kalbėdavo: esu nepaprastai kuklus. Ir jeigu sakau, kad esu geresnis už kitus, tai tik todėl, kad visi kiti – visiški nevykėliai.“; „Aš esu genijus!“ Salvadoro Dali paveikslas „Minkšta konstrukcija su virtomis pupelėmis – pilietinio karo nuojauta“, kuris, atvirai sakant, traukia žmones tikrai ne estetiniu motyvu. Čia, žinoma, yra ir paprasto smalsumo, ir galbūt net snobizmo, o svarbiausia, žiūrovas, susidūręs akis į akį su tokio pobūdžio siurrealistiniu paveikslu, elgiasi panašiai kaip žmogus, pamatęs nepažįstamą skenduolį: žino, kad po to liks slogios, sunkios nuosėdos, bet vis tiek smalsu.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anderzakas    2010 10 24 10:54      

Miau < smalsumas yra gerai , esu pats smalsus ir visuomet jieshkau budu ta poreiki patenkinti, taip kad cia musu poreikiai identishki:)
kas del dali kuris save genijom vadino, tai ta pati apie save i l. tolstojus tvirtino ir dar daug kitu garbiu zmoniu, suvokti kad esi genijus nera sunku, pagaliau pats terminas genijus reishkia tik idealia genu kombinacija , daugelis to nezino ir zodi vartoja ne pagal jo paskirti.
kad del epotazo, tai sutikite, jis kurdrai butinas, negi manote kad ash uzejes sugriausiu jusu vertybes, zinoma kad ne , viskas kas jum gresia tai pasilinksminti ish inertinio mastymo, kursi kudroje klesti ir bujoja. tai tik i nauda.
Del to ir pasirenkamos tokios ashtrios bendravimo formos.
kiek metu tai darau ir galiu uztikrinti kad tai veikia. Tai lyg vaistai , valgyti neskanu, bet uztat padeda ligoniui pasveikti o ir kiek zmoniu po tokiu shalto dusho proceduru yra zengia sekanti zingsni sampratos link.
zinote kaip tatai glosto savimeile, kada ateina toks papertas ir dekoja uz teisinga piostumi reikiama linkme:)

taip kad matyti tik forma, daugumai norma, pasigilintumet kas cia vyksta kalbetumet kitaip. juolab kad man atrodo esat ish tu moteru kuriu vidine ishmintis visada ima virshu.
jei susitiktumem akis i aki tikrai i viska suprastumet Smile
o sheip, pagarba jums, man patinka kaip jus destote savo pozicijas. aciu.


Paskutinį kartą redagavo Anderzakas, 2010 10 24 10:59 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Miau    2010 10 24 10:57      

...

Paskutinį kartą redagavo Miau, 2010 12 23 20:45 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anderzakas    2010 10 24 11:03      

Miau< ash jau pabudes, nesu kudykis kuris miegui skirtu 8 valandas, man laiko gaila Smile
aciu uz pasiulyma paspardyti kamuoli, bet kaip nors be jusu patarimu apsispresiu ka man veikti.
ta ir noriu pasakyti, grybaujate , nes info neturite, gal nebespeliokite daugiau . suprantu kad jums nepavyks.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Miau    2010 10 24 12:08      

Andriau Zakai, viskas butu perfect, jei ne ta tavo uzsitesusi maldele: Algimantai tu sioks, Algimantai tu toks...kai pernelyg daznai, tai jau primena vargse papuga...Tavo deka suzinojam, kad Algimantas neturi talento – karta pasakei ir pabaik, dabar idomiau butu, jei pakritikuotum kitu zvaigzdziu sedevrus ir ju komentarus...
P.S. apie tavo metus sprendziu is tavo minciu eigos ir kuriniu stiliaus. Skaniu pietu.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anderzakas    2010 10 24 12:53      

Miau< niekada nesakiau kad Algimantas neturi talento, turi jis ta talenta, bet kada pradeda chalturinti ash visuomet prieisiu ir pabarsiu ji.
vat jo ikriukas tai tas tikrai talento neturi, nes vaizdinis intelektas shlubas.
o ir vaikau Alglimanta visai del kitu priezasciu (jis zino uz ka, nereikejo i ishtiesta ranka spjaudyti) taip kad turi tai ant ko uoliai rovesi, paprasciausiai igryso ji stabdyti, na o kai pratruko tai ir atsieme su kaupu.
niekada Algimanto uz dyka neshiurpindavau, tik del reikalo, va metelius maestras greas buvo neitin ishsidirbinejo, matyt atsipalaidavo todel teko griebtis radikaliu priemoniu.
jei galvojate kad plagiatas ir ideju vagystes tai doras uzsiemimas pritinkantis garbiam meistrui, tada ash tas kuris vienintelis kuris nesiruoshia to toleruoti.
P.S. zinau ka rashau ir kokia forma , negi galvojate kad realiame gyvenime taip pat kalbu? vienok naivumas pas jumis Smile
iternetas nera ta erdve kurioje gebeciau susitapatinti, tai tik teorinis bendravimas, todel jus ir nerasite jame nieko apie mane. jus gi nedesite savo paso ir asmenines saskaitos duomenu i parko karuseles suoleli.
inetas labai saliginis dalykas, todel jokiu emociju jam nejauciu, o shtai padukti ir pasismaginti visada prashom, kaip pramoga pats tas.
todel tie kas cia mojuoja rimtais pokais visada mane dziugina ir nenuvilia, shtai kad ir shis puolimas, jei pateikciau ishklotine kaip tas mechanizmas veikia zaidimo nebutu, o ash nesu suinteresuotas kad jis pasibaigtu net neprasidejas, man smalsu kuom viskas baigsis. be to tai puikus budas atasirinkti kas yra kas . beja del fotografu, kudroje yra tokiu kuriuos savo laiku audziau ir kurie tapo mano draugais, taip kad viskas labai realetyvu.
siulau dazniau suabejoti savo isitikinimais, pamatysite kiek daug naudos apturesit isijunge skepsi. nereaguokite i pateikimo forma reaguokite i esme tan daznai atrasite antra dugna, retas kas ta daro nes zmones tingi galvoti, jie turi ka veikti, jiems duonai ir sviestui reikia uzsidirbineti.
bet taip atsitinka, kad tikri visada susiranda vienas kita, netrukdykite man jieshkoti zmoniu. ir netrukdykite man nurodyti netinkama elgiasi, uz dyka to niekada nedarau, njors turint noro ir prie stulpo prisiknisti galima, apzvalgininkas tam puikus pavizdys, kontraatakuotoja, pastangomis trykshta, gi grai, nes zmones atsirinks lengvai kurio puseje ta teisybe, ne delfyje sedime ir ne pinokius droziam.
jums esu neformatas, todel arba susitaikykite su tuom arba baninkite kaip svirski ir kucinska, beja ju komentai man patiko geras kandus humoras tik vidutinybems ir biezdariams gali draskyti prota, bent kiek mastantis ivertintu tai palankiai, nes pazymetas neatskleistas potencialas visada progresyvesnis uz ishmoktu pamoku kartojima begale kartu.
jei kudroje daugiau butu pieshianciu ir kitaip mananciu tai jos reitingai tik augtu.
bet matyt kazkam bala ir ishmindyti takeliai labiau prie shirdies. kaisaka jusu teise rinktis, ash pakankamai abejingas del kudros, yra kelios deshimtys man svarbiu ir brangiu zmoniu cia, o kas nedomina tai jie ir niekada nedomins jei makaules nepasijungs.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas lvalius    2010 10 24 14:15      

Kokie protingi žmonės, kokios paslėptos originalios mintys, kokie gražūs nesuprantami žodžiai, kokie dideli ir nuoširdūs jausmai liejasi per kraštus ... O naudos jokios.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anderzakas    2010 10 24 14:19      

Ivalius < kokios naudos tikejotes ish forumo? negi manete kad pervesiu apvalia suma i jusu saskaita kad nauda apturetumet?

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2   3   4   5   6  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą