Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Kodėl fotografas - brangiausia vestuvių dalis?

      Puslapiai:   1   2   3   4  

Pranešimas arkanoidas    2010 7 23 23:29      

sɐpʎʌlɐW rašo:


matyč, adminas jau nustatė savo diagnozę per statusą. Apgailėtina...


Malvydai - jeigu adminas laikosi savo duoto,parašyto, ištarto žodžio -tai statusas atsistatys už kelių dienų- nuimtas jis buvo visai dėl ko kitko- nors ir neturėjo taip įvykti - bet kas buvo- tas buvo.
O searching my soul atžvilgiu - irgi turi būti nuobauda - kaip buvo Svirskui, Kučinskui, B.B. - manau kad dėl įžeidinėjimų visai teisingai skiriamos nuobaudos - kadangi išsakyti nuomonę -savo mintys, kas tinka, o kas netinka, ko nederėtų daryti, ką geriau padaryti- gali visi - bet įžeidinėti ir idijotinti - tegul savo būsimą vyrą pravardžiuoja.

To SMS - dėl mano užsukimų čia- irgi ne tau spręsti - matai - ne visiems duota lėkštes plauti, braškes rinkti - nors tame irgi nėra nieko gėdingo - bet koks darbas yra gerai - gal pavydas tau ima - kad galiu dirbti savo mėgstamą darbą ir dar laiko lieka prie kompiuterio pabūti - dažniausiai sėdžiu naktimis - tada kai kompiuteriu nuotraukas apdoroju, ir dar keliais atvejais- bet čia jau kita tema. Dėl šeimos - duok Dieve - tau tokios pat užuojautos - tik abejoju, ar turėsi tokius santykius - tavo kartos jaunimas taip jau nesugeba sugyventi.
Eilinį kartą linkiu tau sėkmės ir ištvermės šeimyniname gyvenime - nes to tau prireiks - ir keli patarimai - netgi vienas - neisterikuok su savo vyru(parodei kad esi nervinga asmenybė) - išeis pas kitą. Sėkmės.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas knyvfc    2010 7 23 23:30      

Smile

Paskutinį kartą redagavo knyvfc, 2012 2 21 20:54 . Redaguota 2 kartus(ų)


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas knyvfc    2010 7 23 23:37      

Smile

Paskutinį kartą redagavo knyvfc, 2012 2 21 20:54 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 7 24 0:07      

Searchin' My Soul rašo:


ooo dar ir uzsakymu gauni? cia tokia antireklama sau varai, keista, kad dar eina pas tave i klientura kazkas ;-D o adminas tegu daro ka nori. as nestradalinu del statuso, ar bano ar dar kazko. eik pastukacyk jam i privata Smile gali ir nepastebeti kitaip...

gan detaliai isdestei mano gyvenimo peripetijas, padeliosiu tavasias. nuobodziai gyveni, jei naktimis dirbi, o ne zmona apkabines miegi. duosiu patarima - eik salia jos pabuk, o tai kito glebys siltesnis pasirodys. nevaidink, kad turi daug uzsakymu - ale kasnakt plust prie fotosopo reik... Very Happy


Matau, kad priklausai tiems, kurie reklamuotų darbus nemokamuose puslapiuose arba klientams rodytų flickr galeriją - tai daroma visai kitaip- bet nei tau to aikškinimo reikia, nei ką.
Dėl nuobodaus gyvenimo - pajusk tų per savo gyvenimą nors 10proc. pramogų ir linksmybių- kurias patyria mūsų šeima.
Dėl gulėjimo šalia žmonos - vėl gi - ne tau nurodinėti - kada ir kaip ir ką mums daryti, turėsi mažą vaiką- pažiūrėsiu kaip jūsų šeima miegos- duok Dieve, kad abu būtumėte vaisingi - priešingu atveju -taip ir galima kažko nesužinoti.
Labai žemai puolei- kai parašei apie kitą glėbį - nespręsk apie visas moterys pagal save, manau, dar neišsilakstei- todėl taip ir parašei, ištvermės tavo vyrui linkiu. Taip pat ir ištvermės tavo fotografui per vestuves - kadangi tikrai nesuteikia džiaugsmo tokios klientės, kurioms viskas yra blogai, kurios ant fotografo nori sutaupyti ir dar rodo savo kažkokias vaikiškas ambicijas. Bet jis atidirbs-tokia sunki tų fotografų duona.
Dar kartą Jums visiems ištvermės ir sėkmės.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas knyvfc    2010 7 24 9:02      

saunu, kad issiliejai, gal ramesnis busi Very Happy ar dar turi minciu i sio forumo tema?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Antanas Kučinskas    2010 7 24 9:43      

Mane šioje , vienas kitam nepagarbos terpėje, džiugina tik tai, kad žmonės atsiskleidžia ir pateikia save taip, kad būdami blaivaus proto, net už pinigus to nedarytų. tos panelės tekstai, mąstymas, vertybės - netgi minčių dėliojimas iš ties labai "originalūs".
Kitas žinantis vidaus virtuvę rašo - pasirodo, kad adminas pats sau nusistatė diagnozę ir pasibaisėjęs tuo atradimu - nusiėmė sau statusą. - Adminas be statuso ir nebėra kam užčiaupti tą isterikuojančią kūdros narę.

... citata > matyč, adminas jau nustatė savo diagnozę per statusą. Apgailėtina...

Jei tai tiesa - tai iš ties liūdna. Jei tai negebėjimas lietuviškai soformuluoti savo mintį - dar liūdniau. Tad neverta pilti daugiau žibalo ant ugnies. Nes čia tiesos nesužinosime. O įžeidinėjimai nesiliauja. Kas per papus kitą moterį žeminą, kas tiesiai kaip ši panelė kas antras žodis idiotas. Čia gi galima - tik reikia žinoti kam tas galima.


Paskutinį kartą redagavo Antanas Kučinskas, 2010 7 24 23:05 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas knyvfc    2010 7 24 13:28      

kaip saukia - taip atsiliepiu Smile ir piginu nereiktu, kad realybej taip atrezciau arkanoidui, jei i akis tiek nusisvaigtu apie mano asmeninius santykius su busimu vyru. arkanoidas nevertas nieko daugiau. komentuoja mano gyvenima, liecia tas vietas, kurias ginu nagais ir dantimis. ir visokiais zodziais Smile ir man visiskai dzin, ne kaip kitiems cia, kalbantiems mandromis frazemis, sudetingais sakiniais, ale gudriau ir intelektualiau atrodytu. jau geriau tiesiai sviesiai, nei apsimestinai protingai... nemaciau ne vieno arkanoido konstruktyvaus pasisakymo. visi destruktyvus, sukeliantys kose. mano beda ta, kad nemoku patyleti.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 7 24 13:38      

Searchin' My Soul rašo:
mano beda ta, kad nemoku patyleti.


Brangioji, tai nėra bėda, kartais tai netgi didelis pliusas- tik mokėk be apsivardžiavimų ir keiksmų išreikšti savo mintys - tada busi šaunuolė, na o kol kas parodei labai žemą lygį su tais visais savo keiksmais. Dar kartą sėkmės tau šeimyniniame gyvenime.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas knyvfc    2010 7 24 22:21      

Smile

Paskutinį kartą redagavo knyvfc, 2012 2 21 20:48 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 7 24 22:33      

Searchin' My Soul rašo:
... kam lemta sliauziot, tas juk neskraido.

tiesa, salia visu fotovadoveliu tamstai nekenktu lietuviu kalbos gramatikos ir kompiuterinio rastingumo knygeles...


Pačiai vertėtų lietuvišką raidyną pajungti Very Happy
Dėl šliaužiojimo - kaip ten su drugeliais yra??? Matai - sunku tau, gal nedaug žinai, gal pamiršai... : D
Sėkmės tau.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas knyvfc    2010 7 25 7:15      

Smile

Paskutinį kartą redagavo knyvfc, 2012 2 21 20:47 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas JonasP    2010 7 26 6:53      

sɐpʎʌlɐW rašo:
arkanoidas rašo:


Šiaip tamsta nesate daktare - nustatinėti kas kokiomis ligomis serga ir kažką diagnozuoti, kadangi adminas yra toks teisingas -tai prašyčiau už tokius idijotinimus irgi imtis priemonių.


manyč, adminas jau nustatė savo diagnozę per statusą. Apgailėtina...
Geras tas adminas, aš būčiau griežtesnis Smile



Ten buvo ir užuomina, kokias normalūs žmonės supranta:
http://fotokudra.lt/forumas/viewtopic.php?p=39432&highlight=#39432


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 7 26 11:39      

JonasP rašo:


Ten buvo ir užuomina, kokias normalūs žmonės supranta:


Sveikinu, tikras lietuvis esi-nieko nežinodamas puoli, žinoti reikia kas ir kaip buvo. Asmeniškai aš, turėdamas el. puslapį, taip nesielgčiau, bet šalyn tas vaikiškas ambicijas -yra juk ir realus gyvenimas.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas knyvfc    2010 7 26 21:01      

Smile

Paskutinį kartą redagavo knyvfc, 2012 2 21 20:46 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 7 26 22:06      

Brangioji - ji nenukrypo nuo temos - ji vystėsi taip, kaip ir buvo suformuluotas klausimas -beesmiškai, tai ir gavosi toks paplepėjimas- nes ir pradėta skyrelyje- paplepėkime.

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2   3   4  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą