Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Naujienos
 

Say Cheese, London!

     

Pranešimas Remigijus Klimovas    2010 4 23 16:52      

originalių, unikalių, novatoriškų, įkvepenčių, linksmų, draugiškų, nuoširdžių, apsukrių, neišvengiamai talentingų, stiprių, velniškai gerų, drąsių, įtampą slopinančių, patyrusių, kontrastingų, 100%’ių, šmaikščių, rimtų, komunikabilių, išmintingų, genialių, garbingų, narsių, ambicingų ir šiek tiek išprotėjusių fotografų, operatorių, skaitmeninio vaizdo, bei judančio vaizdo entuziastų komanda, neužilgo iškrutins, privers šypsotis Londoną!

Netolimoje ateityje planuojama atidaryti foto-studiją/parduotuvėlę/mini galeriją/prekių paslaugų įstaigą, kurioje būtų prekiaujama - prekėmis: unikalūs atvirukai, kalendoriai, paveiksliukai, paveikslai ir pan. su Mūsų fotografuotais vaizdais. Prie idėjos prisideda ir nemažai Lietuvos kompiuterinės grafikos atstovų, tam pačiam reikalui beruošiantys savo kūrybą. Mini galerijoje bus eksponuojami Jūsų patys geriausi darbai, kurie ne tik malonins kliento akį, bet kartu bus ir savotiška reklama tam klientui pritraukti nupirkti mūsų prekę ar paslaugą.

Plačiau apie paslaugas: įvairių renginių, vestuvių, gimtadienių, krikštynų, vakarėlių viso Londono mastu, fotografavimas ir filmavimas (pagal užsakymus).

Pati parduotuvėlė tai būtų lyg ir visos veiklos epicentras, kur jauki atmosfera ir originalūs darbai trauktų visų dėmesį. Trauktų klientus. Joje būtų kuriama istorija ir keliamas visos komandos vardas, kokybė. Puiki proga įamžinti savo, kaip fotografo, operatoriaus ar kompiuterinės grafikos guru vardą.

Pagrindinė Tavo užduotis būtų - daryti tai ką tikrai mėgsti, fotografuoti, filmuoti ar kurti. Daryti tai su didele aistra ir užsidegimu. Nuo to priklausys rezultatas, t.y. uždarbis ir žinoma moralinė palaima.

Na o kol kas, kol parduotuvėlė/mini galerija yra tik projekto lygmenyje, veiklą vystome kitaip. Šiuo metu yra kuriama internetinė svetainė - ji, kurį laiką, ir atstos įstaigos sienas. Joje bus talpinami įvairūs darbai, duomenys apie fotografus, operatorius, informacija apie visą projektą. Dar viskam neįsivažiavus, jau renkamas potencialių klientų sarašas, jiems teikiami pasiūlymai. Reklama gatvėje ir internete.

Pasitaikius progai išleisim savo pirmąjį fotografą(-ę) ar operatorių(-ę) į darbą. Pasitiksim su šampanu Smile

daugiau informacijos, bei anketą atrankai į pajėgas rasi: www.saycheeselondon.co.uk


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas BROK    2010 4 23 20:35      

Smile maladec

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Eugene    2010 4 23 23:58      

Good luck! Galiu prisidėti, parašyk.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas B.B    2010 4 24 20:07      

Graži mintis!!!!
SEKMĖS!!!


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas B.B    2010 4 24 20:09      

Aplamai linksma matyt kžką BESIKURIANT. Nesvarbu kas bebūtų, parduotuve, verslas, knyka, tekstas, draugija, daina, žmogus ir t.t..........

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 4 25 3:18      

B.B. - nedrįsk šiandien naktį tą patį daryti.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Herkus    2010 4 25 7:29      

Sveikintina inciatyva!

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Remigijus Klimovas    2010 5 02 4:18      

dėkoju už palaikymą!
Po ilgos dienos ir bemiegės nakties, paleidžiu į eterį naują svetainės versiją.
Galerijos ruošiamos.
Judam, krutam!
Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Rimgaudas Budrys    2010 5 13 23:30      

Reiktu ir man prisijungt nes planuoju kaip tik atvykt i uk Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą