Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Kaip neapsigauti per savo žioplumą .

      Puslapiai:   1, 2, 3, 4   5   6 ... 9   10   11  

Pranešimas waska    2010 1 08 0:07      

Tomai, as preke pirkau is Arkadijaus, ne nenutuokdamas apie kazkoki trecia zmogu. Kai vaziavau pinigu pervesti, vagis man paskambino ir paklause "Ar jau galiu pakuoti siuntini", nors apie fotika tuo metu ne nesvajojo. Todel yra manau logiska, kad man turetu maziausia rupeti, kad Arkadiju apgavo.

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas B.B    2010 1 08 9:10      

waska ir saukste, man jusu labai gaila. bet galiu pasakyt tik viena jei jus esat DEBILAI (atsiprasau uz issireiskima) tai jau nieks cia nekaltas. Kas perka daiktus (brangius) tokiu budu??? as ne uz arkanoida, as uz realybe - jei jus nesuvokiat kad nieko nebeirodysit, nors patys tai zinote , bet vistiek bandot cia iskelt kazkoki kriminala, tai man dar labiau jusu gaila. ar jus mazi vaikai ar jus tikrai tokie buki? viskas - saukstai po pietu. patys cia apsizioplinot ir nebekaskit cia saknu. o jei gazdinates su LR istatymais, nepamirskit kad sitoje situacijoje patys galite but labai greit apkaltinti smeiztu. ir vat jums bus sunkiau irodyt kad jus neapsmeizet arkanoido. Isikertat apie ka as ??? Wink Lachanulis - sedekit ir verkit, kad patys kiauri esat, nesvarbu kad pinigus jau buvot pervede, jie niekur nebutu dinge. toki fakta jus butumet tikrai irode kad pinigai banko sistemoje pervesti o prekes nepasiemet. tokiu atveju susigrazintumet babkes ir vsio, tiek ziniu. O dabar kaip mazi vaikai drebanciom rankelem ir kojelem (stoties rajone) imat paskubomis toki brangu daikta jo deramai neapziureje - PATYS DEL TO KALTI! Butumet neeme daikto ir kita diena normaliai paskyre laiko prekei apziureti, nebutu kile situ nesamoniu! Ir baikit dabar cia verkslent. Pripazinkit toki fakta, nors ir kaip butu sunku pripazint kad pats esi durnas ir laisva ranka ismetei stuka litu.
O kaip tu irodysi kad tavo TARPININKAS paemes fotika is arkanoido, visas drebedamas, kaip jis pats sako, eidamas link masinos NEPASLYDO(NES TIKRAI SLIDU BUVO) KAIP IRODYSI KAD TAS TAVO "TARPININKAS" NEPARGRIUVO, KAIP IRODYSI KAD GRIUDAMAS JIS NESUDAUZE TAVO PREKES? KAIP IRODYSI KAD JIS TIKRAI TO NEPADARE IR KAIP PANEIGSI PRIELAIDA KAD JIS BIJODAMAS NUEITI I MINUSA TAU APIE GRIUVIMA IR SUGADINTA PREKE NIEKO NEPASAKE? KAIP IRODYSI KAD KAI ARKANOIDAS FOTKINO JO RANKOSE BUVO SUGADINTA PREKE??? TIK SU TOM DVIEM NUOTRAUKOM? 1.Neirodysi kad pirmas kadras darytas arkanoido
2.Neirodysi kad tuo metu stiklas buvo sugadintas, nes galbut pirmame kadre tiesiog nesufokusuota.
Vienu zodziu - Mielieji, patys kalti kad esat durni... Nesupykit ir nepykit ant kitu, nes patys cia tiek pat kalti kiek ir arkanoidas net jeigu jis ir zinodamas pardave sugadinta preke.
Civilizuotai ir mandagiai issakiau savo nuomone. Nepalaikau nei vienos puses. Viska traktuoju kaip realybes suvokima. Silpnu nervu zmonem skaityt nerekomenduojama. :DDD


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas saukstas    2010 1 08 9:40      

Su ta viena nuotrauka, arkleli mielas. Joje akivaizdžiai matosi defektas. Reiškia, arkanoidas pardavė defektuotą daiktą.

O mums defekto ir nereikėjo pastebėt, nebūtinai aš turiu būt išmanantis žmogus (iš tiesų ir nesu, tik savo malonumui pašaudau su 450D, tai su tokiu ir moku elgtis, kiti fotoaparatai man nėra pažįstami). Atlikau to paties autobuso funkciją.

Man įrodinėt, kad aš to defekto nepadariau, nereikia - dar prieš pakliūdamas į mano rankas fotoaparatas turėjo defektą ir tą įrodėme nuotraukos pagalba. Viskas, taškas, daugiau jokių interpretacijų čia būti negali.

Debilais švaistydamasis tu parodai, kad iš savo rusiško supratimo apie gyvenimą (gal derėtų sakyt sovietinio?) nesi iškišęs galvos į normalias šalis, kur žmonės perka prekes gyvenime nieko negirdėję apie pardavėją ir tą daro drąsiai. Jei arkanoidas pasišiko - tai jis ir smirdi. Ne mes.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas martynas a.    2010 1 08 10:19      

nesupratau - tai bus dvikova ar ne? miniai reikia kraujo...

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Kristina Petrošių    2010 1 08 10:34      

martynas a. rašo:
nesupratau - tai bus dvikova ar ne? miniai reikia kraujo...


reik organizuot fotosesiją..Smile


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas B.B    2010 1 08 11:10      

DURNELI mielas jei tu vis dar nesuvoki kad gyveni ir perki LIETUVOJE, o jautiesi budamas kazkokioje kitoje normalioje salyje tai pats parodai kad esi mazai kur iskises savo durna galva toliau nei tavo kiemas ir tavo daugiabucio laiptine. Ir kaip pats rasai kad situose dalykuose esi mazai ismanantis, tai ir nerasynek cia nesamoniu kaip kad LABAI DAUG ISMANANTIS. Jei pasirasei ant tokios nesamoningos pirkimo istorijos, jei tau lipo visi tie bairiai kuriuos tau sugebejo ipusti, tai visa tai tik ir parodo kad esi debilas. Ir nereikia dabar pykti ant kitu - PYK TIK ANT SAVES. Jei tu esi tarpininkas ir eisi per LR istaymus, tai butent tu ir turesi irodinet kad tarpininkavimo metu nesugadinai prekes. Matau mazokai esi susidures su LR teisesauga ir LR istatymais. Jei tu buvai tarpininkas - tu daugiausiai ir turesi irodinet. Ar tu is tiesu bukas, ar apsimeti tokiu?

Su ta nuotrauka, nebejuokink zmoniu. Dar karta rasau:
1. Ta nuotrauka neirodo kad arkanoidas ja dare.
2. Ta nuotrauka neirodo kad stiklas neveikia ir yra suluzes. (ten kas matosi gali but neteisingo fokusavimo padarinys)
3. Tai nereiskia kad arkanoidas pats yra nusimanantis fototechnikoje. ( galbut jis tiesiog prekiauja ja)
4. Tai neirodo - NIEKO!
Kada tu suprasi pagaliau? Kada suprasi kad pirkdamas technika ne is parduotuves, o is perpardavinetojo, per TARPININKA - Negauni jokiu garantiju?
Rasiau kad nepalaikau nei vienos puses, tik pirmu atveju bandziau paprotint kad nera viskas taip paprasta kaip jus isivaizduojat. "viskas, taskas"-nejuokinkit.
Kokiose salyse ir kokius reikalus esu dares ne tau sprest, tau iki tokiu saliu ir iki tokiu reikalu toli ir tai galiu drasiai pasakyt spresdamas is to koki stipru reikala ir kokioje salyje darei tu :DDD (DREBANCIOM KOJOM STOTIES RAJONE:)
Jeigu sioje istorijoje dalyvaujate: arkanoidas, saukstas ir wasia - smirdate visi.
Iseitis:
1.Kreiptis i LR teisesauga bandyt irodyt savo teisybe ir rizikuot pristigus faktu ir kitu irodymu but paciam apkaltintam smeiztu. Tokiu atveju arkanoidui jau nieko nereikes irodinet nes faktas kad ji smeiziate bus vien tai kad jus ji kaltinot, pristigot faktu ir irodymu.
2.Nusileist ant zemes ir pripazint kad patys aplaidziai vygdet sandori, ir per savo aplaiduma issvaistete pinigus.

DAR KARTA PRIMENU - NEPALAIKAU NEI VIENOS PUSES, NEPATEISINU APGAULES BUDU ISVILIOJAMU PINIGU, NEPATEISINU SUKCIU IR AFERISTU.
VISA TAI KA PARASIAU PRIES TAI IR DABAR - TAI ATMERKTOM AKIM IVERTINU IVYKIUS IR FAKTUS. STATAU SAVE I PIRKEJO IR TARPINIKO VIETA. AS TAIP APSIMAUCIAU - KALTINCIAU TIK SAVE. TIK SAVO DURNA GALVA DAUZYCIAU I STAKTA, PO TO, PASIJUOKCIAU KAD ESU ANT TIEK LOCHAS, ISGERCIAU BUTELI BRENDZIO, IS PYKCIO ISDECIAU NESAZININGA PARDAVEJA I SUNS DIENAS IR EICIAU GULT...


Paskutinį kartą redagavo B.B, 2010 1 09 21:56 . Redaguota 1 kartą


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas M    2010 1 08 11:41      

Tai kaip vis delto su laiptine buvo ?

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 1 08 13:04      

Andrius Elsbergas rašo:
arkanoidai, o koks navaras tau buvo is sito biznelio? jei butu pasiseke. litais. nu labai idomu

Man dar kol kas jokio nėra , bet tas žmogus per mane žadėjo naują fotoaparatą pirktis iš USA , vat tada ir būtų navaras .


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 1 08 13:20      

waska.lt rašo:
Tomai, as preke pirkau is Arkadijaus, ne nenutuokdamas apie kazkoki trecia zmogu. Kai vaziavau pinigu pervesti, vagis man paskambino ir paklause "Ar jau galiu pakuoti siuntini", nors apie fotika tuo metu ne nesvajojo. Todel yra manau logiska, kad man turetu maziausia rupeti, kad Arkadiju apgavo.


O čia ir gaunasi jau šmeižtas --ir už tai tikrai baudžiama -- kadangi ką aš pavogiau - kodėl čia viešai mane vadini vagimi ?

Dabar -- įstatymų žinovai --jeigu jūsų profesija ne teisė -- tai žinokite , kad ne man tektų važinėtis į Klaipėdą , o kadangi veiksmas -- kaip jūs jį vadinate ,nesąžiningas , vyko Vilniuje , tai pirkėjas važinėsis į Vilnių , ir iš tikrųjų -- jau per daug š.. čia pilstoma -- nei vienas iš kitų mano klientų neliko nepatenkintas nors kuo nors , ir pačiam pirkėjui , berods ,siūliau susitikti kokią sausio 2 d. po švenčių ir viską ramiai apžiūrėti , tai ne ,jam reikėjo kuo skubiau ir kuo greičiau - dabar galvoju -- kodėl reikėjo tokio skubotumo , ir kodėl , kaip rašei , pirkai fotoaparatus ir juos paskui pardavinėjai , kuo tau vis neįtikdavo tie fotoaparatai ?


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas saukstas    2010 1 08 13:50      

arkanoidas rašo:
ir pačiam pirkėjui , berods ,siūliau susitikti kokią sausio 2 d. po švenčių ir viską ramiai apžiūrėti ,

Aha, prieš tai siūlei išsiųsti daiktą vos tik gausi pinigus, o gavęs pinigus ėmei siūlyt susitikt kitą dieną.

arkanoidas rašo:
tai ne ,jam reikėjo kuo skubiau ir kuo greičiau - dabar galvoju -- kodėl reikėjo tokio skubotumo , ir kodėl , kaip rašei , pirkai fotoaparatus ir juos paskui pardavinėjai , kuo tau vis neįtikdavo tie fotoaparatai ?

Aišku norėjosi kuo greičiau išspręst - smagu sutikt naujus su kažinkur pakibusiais pinigais? O pats kai prekes perki ir parduodi, ką darai? Neatrodo, kad žmogus gal tobulėja, gal pritrūkęs pinigo pardavė turėtą geresnį daiktą ir pirko paprastesnį - kad nors kažką turėtų?

Tu pirma užduok sau klausimą - ar pirkėjo atžvilgiu elgiesi teisingai ir sąžiningai.

Nesuvokiu, marozynas kažkoks - nuo kada teisus yra tas, kuris kažką apgauna?


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas saukstas    2010 1 08 14:42      

arkanoidas rašo:
Man dar kol kas jokio nėra , bet tas žmogus per mane žadėjo naują fotoaparatą pirktis iš USA , vat tada ir būtų navaras .


Taip, pirksis naują fotoaparatą, prieš tai pabėgęs pro antrą laiptinės išėjimą atsiimt iš lombardo senojo Smile


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2010 1 08 14:59      

Ne, nu varkė ant melejono:D ir ne kitaip:P

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Andrius Z    2010 1 08 15:27      

ja ja..cruxman geras pastebejimas..
pirko, nemate niekas nekaltas..o daba verkia ant viso svieto..


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Kris    2010 1 08 17:19      

na manau visiems cia viskas aisku - pirkejas prekes gerai nepatikrino, uz tai dabar ciulpia pirsta...

manau visiems aisku, kad preke buvo defektuota pries parduodant (nereikia cia pilstyt apie teismus ir irodinejimus)... velgi pasikartosiu - pirkejas nepastebejo - uz tai dabar ciulpia pirsta.

taciau kokia gi pardavejo pozicija... nieko nzn pats gal sulauzei + nekelia ragelio + istorijos apie laiptine ir pirkima is USA... manau viskas tuo pasakyta.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Флагвамвчaйку    2010 1 08 17:36      

Guys, jei kalbam apie foto bendruomene, tai vis del to santykiai turetu buti gristi pasitikejimu (ginu pirkeja), bo Lietuva maza: api**si tik viena karta.

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
    Puslapiai:   1, 2, 3, 4   5   6 ... 9   10   11  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą