Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Paroda "House Music Through My Lens"

     

Pranešimas Pijus Vyčas    2009 7 26 20:54      


Prisimink, kiek kartų teko atsidurti prieš fotoaparato objektyvą? Kiek linksmo šėlsmo akimirkomis atsitiktinai padarytų nuotraukų yra Tavo albume?.. Apsidairyk, kiek mielų veidų, menančių tiek nuostabių įvykių, įamžintų nuotraukose, supa Tave. Sugautos akimirkos, net jei ir nuvils atmintis, nuotraukose išliks amžinai.

Liepos 30 dieną, bare-klube “Tarantino” Pijus Vyčas ir pristatys įamžintas savo gyvenimo akimirkas. Pirmojoje asmeninėje fotografo parodoje išvysite Lietuvos ir užsienio šalių hauso muzikos atlikėjų veidus. “House Music Through My Lens” eksponuojami lietuvių diskžokėjų Adam Vicious, “Deep Inc”, Jovani portretai. Dar kartą bus galima pamatyti Lietuvoje viešėjusius DJ Yass, Andy Ward ir Nicolas Vautier. O vokalisčių Barbara Tucker, Lisa Millet ir Rachel Claudio veidai nejučia sugrąžins į geriausią vakarėlį.

Baras-klubas parodai pasirinktas ne atsitiktinai. Kas daugiau jei ne ši aplinka gali atspindėti tikrąją fotografijų nuotaiką? Žiūrėdamas į portretus pajunti naktinio gyvenimo dvasią, kurią ir perteikia houso muzikos pasaulio asmenų žvilgsniai, aplinka. Kartu tarsi girdi grojamą muziką.

“House Music Through My Lens” parodos atidarymo metu houso muzikos ritmais lankytojus džiugins ne tik portretuose spindintys lietuvių diskžokėjai Adam Vicious ir Jovani, bet ir svečiai Big D bei “Obsession”. Muzikos garsai, pokalbiai su draugais bei vakaro svečiais, juk būtent tokių vakarėlių metu ir gimė ši paroda.

Taigi, liepos 30 dieną, ketvirtadienį, bare-klube “Tarantino” pristatoma pirmoji Pijaus Vyčo asmeninė fotografijų paroda “House Music Through My Lens”.


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą