Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Admin'ui, komentarus pašalinančiam

      Puslapiai: 1   2   3   4   5   6  

Pranešimas une voix différente (4D commentaires)    2009 7 14 23:13      

Naudojantis, tikiuosi ir primygtinai patarčiau įsiskaityti kuo lėčiau- r e t a..! pasitaikiusia proga, jei jau skyrėt laiko užsiimti n e į t e m i n i ų savo samprata komentarų pašalinimu, gal peržiūrėtumėt ir manuosius, paliktus jau savo laisvės reikšti nuomonę sampratoje, ir savo nuožiūra pašalintumėt, l e i d ž i u pažeisti privatumo ribas, neįsirėminančius ir prasilenkiančius su tik jums geriausiai žinoma kokia ta fotokūdros vizija, nes tarp jų, kiek kolei kas nesiskundžiu nei savo patirtų gyvenime prisiminimų atmintimi, nei smalsumo pažinti gyvenimą iš abiejų pusių dėka įgytais gebėjimais įstengt sufokusuot savo žvilgsnį pro paliktas raktų skylutes, galima atrast ne vien tik tai, ką norisi matyt, bet ir ko nesinori matyt.

Post scriptum: berašant kreipimąsi pasitaikę keiksmažodžiai stengiantis neužgauti jūsų, kiek plika akim pastebėjau paskutiniu metu tapusiam jautriu, imidžui pašalinti specialiai, pagal jūsų pageidavimus ir rekomendacijas.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas fotoKūdra    2009 7 14 23:31      

Geri tie parašinėjimai, kokios temos bebūtųSmile šitas irgi:)

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2009 7 15 0:20      

Ar 4D tik ne tas pats , kuris po juo Very Happy , Bet tai tik , manau -- žinoma tik dviem --Dievui ir Adminui , o gal ir jie ...... ?
Nieko personalinio , tik garsios mintys .


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ms    2009 7 15 12:32      

tema apie adoma uzdaryta, tai cia pazymesiu.
nereikia krastutinumu. adomas kartais perlenkia ta ligvistine lazdele, bet nepastebejau, kad po to neatsiprasytu, jei uz tai pylos gauna. del tinklapio-jei teikiama atitinkama socialine paslauga, bet kokiu atveju jos teikejui reikia prisiimti socialine atsakomybe. ir jei siame "kudikyje-paslaugoje" kyla soc dalyviu nepasitenkinimas del paslaugos (diskrimancijos, del "lygesniu tarp lygiu", del vartojamu kriteriju), tai reikia SPRESTI, kitu atveju, tai butu arba netinkamos kokybes paslauga su pasekmem (kad ir keiksmai), arba nepagarba soc dalyviams, kurie yra sudetine sio projekto dalis, be kuriu jos nebutu. Trumpai taip: kiekviena puse siame projekte turi tureti tiek pat teisiu, tiek pat ir pareigu, nes kitaip uzprogramuotas konfliktas. Ir adminas ar kzk vadovas neturetu apsiriboti vien tik tech administravimu, o sugebeti valdyti si socialini jungini, t.y. nesti ne tik tech atsakomybe, bet ir socialine, kuri yra zymiai sunkesne. Uzjauciu vadova del to, nes tai ziauru. Bet jam tai neisvengiama, nes jis kurejas.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2009 7 15 14:04      

Jeigu ms toks pavyzdingas fotokudrietis --tai patarčiau anketoje vietoje visokios fototechnikos --nurodyti naudojamus modelius ,kokį pavyzdį jaunimui rodome ?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2009 7 15 14:04      

as bandau isivaizduot kad jau reiks sukurt kudroje mygtuka "skriaudikas" ar "blogietis" kuri paspaudus galima paskusti koki personaza Very Happy. Mindaugui tenka didele atsakomybe tik kartais galvoju kad cia turi galiot idziungliu istatymas kiekvienas uz save. jei tave izeide tu gali reaguot arba nereaguot. zinoma butu mygtukas "mane skriaudzia" tai ir koks Mindaugas uzsimetes supermeno kostiuma atlektu. skaitau kad keiksmazodziai ar grubesni komentarai nera piktavaliskumas. visai kas kita kai autoriui grasina arba islieja ant jo tulzi. Adomo komentarai pakankamai taktiski bei taiklus.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Kristina Petrošių    2009 7 15 14:08      

Arkanoidai, nu ko priskretai prie visos kūdros, turi įgaliojimus kokius nors reguliuot, kas kaip anketą užpildo? Smile))

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Adomas Svirskas    2009 7 15 23:08      

arkanoidas rašo:
Jeigu ms toks pavyzdingas fotokudrietis --tai patarčiau anketoje vietoje visokios fototechnikos --nurodyti naudojamus modelius ,kokį pavyzdį jaunimui rodome ?


Eik miegot, atsibodai Smile Tavo sita uzstrigus plokstele kvailai juokinga. Pajacas.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Adomas Svirskas    2009 7 15 23:25      

Butent, ir mano pagrindinis pointas buvo (citata zemiau) kad projekto seimininkas TURETU (idealiu atveju) VAIRUOTI projekta ir TOBULINTI ji IS ESMES, o ne kosmetiskai SHPAKLIUOTI. Nusivylimas Mindaugo neveiklumu isprovokavo mano astria kritika jo adresu.

Be abejo, tas faktas kad Mindaugas nesugebejo normaliai paaiskinti nauju klubo nariu nominavimo motyvu yra LABAI NEREIKSMINGAS savaime - tai yra tik simptomas, o problema yra kitur.

P.S. As atsiprasau uz ka nors tada, kai pats viduje jauciu, kad reikia. Tad "pylos as gaunu" is savo vidaus. Kudroje yra kolegu, kurie tos pylos galetu israsyti - asmeniskai pazistam ir mano gerbiami zmones, kuriu nuomone man svarbi. Toli grazu tai nera poteriautojai "keiktis negrazu".

As manau, kad su Mindaugu "opozicija" suzaide viena "geima", kalbant teniso terminais. Taciau matchas (http://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_score#Scoring_the_match) yra keli setai, o kiekvienas setas - minimum 6 geimai Smile Kitus geimus, manau, zaisim shvariau ir be pykciu.

Mindaugai, norisi kad suprastum - kartais tavo arshiausi kritikai yra tavo sajungininkai, norintys ir galintys padeti. Tuo matyt jie skiriasi nuo "seseliniu cirko uzhsakovu".

--------------

VaRom (fka CC) rašo:
siap jau, Adomai, tai kudra yra privatus biznis, savininka reikia gerbt, pats dirbu privaciam sektoriui ir puikiai zinau, kad kartais geriau atkast liezuvio gabala, negu koki neparinkta zodi savininkui isleist Smile))


Romai, as ta ir pats parasiau, kad tai privatus biznis ir tt, bet stai toks niuansas - toks portalas reikalingas TIK TADA, kai jame yra pakankamai turinio. Todel nuotrauko autoriai naturaliai yra biznio dalininkai, be ju pateikiamo turinio sitas pasenusio interfeiso Web 1.0 portalas netektu prasmes Smile Todel ir savininkas turi gerbti kitus dalininkus - ju indelis yra vertingas ir butinas. Ying/Yang.

Pagauni minti?

Taciau savininkas pastoviai ignoruoja jam pateikiamus pasiulymus kaip potencialiai pagerinti portala (technine ir bendraja prasme) bei kluba, vienintelis Jo argumentas yra "as taip nusprendziau", kas erzina kitus zaidimo dalyvius, kyla nesusipratimai, keikiamasi etc.

Tada savininkas uzima gimnazijos mokytojo ar kalbos kulturos sergetojo pozicija (cenzura, kitaip tarian) ir pagrasina atjungimu.

I ka tai panasu? I nepagarba is savininko puses, nes kolegos ne siaipsau siulo, neretai buna geru izvalgu. O savininkas kaip shuo ant shieno daznai - nei pats daro nei kitiems deleguoja. Arba padaro koki visiska nonsensa - tipo kudros chata, kurio niekam nereikia, nes visi naudoja skaipus, gtalk, facebook ir pan. Gaunasi darbas sukurti darbo regimybei...

As taip pat dirbau USA privaciam versle, labai gerai suprantu tavo pointa, taciau ten mums mokejo pinigus ir mes isipareigodavome kurti added value, o cia mes sunesam savo indeli ivairia forma, bendru sutarimu.

As pritariu Mindaugui kad nereikia perdeto grubumo, taciau jis turetu suvokt, kad jo pozicija yra neperspektyvi ir skatina nepasitenkinima. O pastaraji isreiskiame skirtingai. Kaip sauksi, Mindaugai, taip atsilieps.

Romai, liezuvi prikast ir/atkast kartais reikia, bet cia ne tas kartas Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas une voix différente (4D commentaires)    2009 7 16 0:45      

Jei šitos temos erdvė taptų išties vertų žvakių diskusijų "kortu", o ne uždara patalpa kam vidun užėjus išsilieti tik energiją viešai ir padaužyti
s k v o š ą į visiems permatomas sienas, tai, teniso terminus prisiminus, ne Šv. Adomas savo padavimu pataikė į "korto" ribas, mano pastebėjimu.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Adomas Svirskas    2009 7 16 2:32      

une voix différente (4D commentaires) rašo:
Jei šitos temos erdvė taptų išties vertų žvakių diskusijų "kortu", o ne uždara patalpa kam vidun užėjus išsilieti tik energiją viešai ir padaužyti
s k v o š ą į visiems permatomas sienas, tai, teniso terminus prisiminus, ne Šv. Adomas savo padavimu pataikė į "korto" ribas, mano pastebėjimu.


Gera pastaba. Pratesiu teniso dvasia. Sename gerame Wimbledon turnyre yra tradicija vartoti braskes su grietinele Smile Strawbery & cream - be to neisivaizduojamas Wimbledon ir apskritai, Londono SW19 birzelio gale Smile

Bet jei tos grietineles butu per daug ir ji lietusi laisvai i Centre Court, tai joje klimptu ne tik SharapOOOva bet ir Rodick'as, Federer'is ar net Nadal'is Smile Taigi zaidimas ne kaip atrodytu.

Taip ir su Kudra - per daug saldesio erzina ir tada sukyla bei issilieja kitos substancijos Smile Isvada - cukraus kieki reikia riboti Smile

Shv. Marijus * Klaipedietis "anuo metu" (kai Daivike buvo kooptuojama, ups, pardon, konsekruojama Kluban) shitaip rashe "fariziejams" (tipo zhinovams):

"manau ashtresnius zhodzhius ishshaukia koshe saldzhiu komentaru"

Jis neklydo, manau. Dar manau, jog "*" ties Marijaus niku reishkia mazhne shventuma, ishtikimybe fotografijos pamatinems vertybems. Kaip shvietalas koks tas vaikinas is pajurio.

Reziuomuojant: too much strawberies & cream can provoke lotsa wild scream Smile Not good. SharapOOOva can scream a lot but can not win anymore Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Saulius Kublickas    2009 7 16 6:09      

Sveiki,
ponas Adomai, man atrodo, kad pats laikas Jums ikurti nauja Foto foruma, kuris butu laisvas nuo visu blogybiu... Ir nuo zemo mentaliteto nariu...
Nemokanciu anglikoniskai, nes matau, kad Jus be tos kalbos negalite gyventi....


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Admin    2009 7 16 7:54      

Pasakysiu labai paparastai. Ponas Adomai, Jūsų nuomonė portalo tobulinimo klausimais tikrai nedomina. Ir nedomina ką apie tai galvojate. Aš nežinau kaip tai aiškiau galėčiau tai parašyti. Taip pat neįdomu kaip Jūs ten USA privačiame versle sukate. Čia joks ne verslas, čia yra bendruomenė, bet į jos vidų(sielą) įsileidžiami tie žmonės, kurie kuria, o ne griauna. Su jais yra tariamasi, jų nuomones klausiama. Jūs tai grupei žmonių, bent jau dabar, nepriklausote. Jeigu Jums būtų bent kiek įdomus portalas, o ne savo asmenybės aukštinimas, galėtumėte ramiai surašyti savo pastabas arba gyvai pašnekėti. Tačiau dabar į šitą konfrontaciją aš žiūriu taip kaip į asmeninio dėmesio trūkumą.
Ir siūlau nesusitapatinti su jokia opozicija, šiuo momentu Jūs atstovaujate savo ambicijas ir norą "mesti iššūkį adminui". Šioje kovoje Jums sekasi tiek, kiek adminui užtenka kantrybės.

Man pačiam fotoKūdra yra labai brangus projektas, nes pačiam teko viską suprogramuoti nuo nulio ir tai daroma iki šiol. Deja, šiuo momentu tai yra ir pats didžiausias trūkumas, nes laisvo laiko nėra daug. Žingnis po žingsnio yra keičiami viduriai, nes taisyti ir tobulinti dabartinį portalo kodą yra labai sunku. Tie vidiniai pataisyma užsitesė labai ilgai ir tai aiškiai matosi, nes naujų savybių jau ilgą laiką neatsiranda.
„Talk is cheap. Show me the code" - Linus Torvalds. Išeitų programuoti ASP.NET + Nhibernate , prisidėk. Jei ne, imkis straipsnių rašymo. Darbų čia netrūksta, o tik šnekančių ryškiai per daug.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Admin    2009 7 16 9:01      

Apie socialinę atsakomybę.
Tai labai plati savoka ir turbūt kiekvienas gali ją įsivaizduoti skirtingai. Bet labai aiškiai galima pasakyti, kad ji yra.
Ir tai galima nagrinėti skirtingais pjūviais. Atsakomybė kultūrine-menine prasme už pateikiamą turinį, atsakomybė už portale naudojamą kalbą, atsakomybė už tai, kad nebūtų terorizuojami žmonės už savo nuomonę ir ją galėtų išsakyti.

Apie santykius tarp portalo vartotojų ir administracijos atsakomybę
Šiuo atvėju turbūt buvo šneka apie santykius tarp portalo vartotojų. Visada yra atskiros grupės žmonių, kurios turi savo įsitikinimus apie meną, bendravimą, paties portalo suvokimą. Iš esmės tai yra gerai. Jos gali puikiai gyventi, kartais apsipykti, bet bendruomenė pati susitvarko.
Tačiau negerai, jei pradedama galvoti, kad kažkurios grupės nuomonė yra „vienintelė teisinga". Tada ir prasideda fundamentalizmas, kovo su „neteisingai mąstančiais", aukštinami savos grupės vartotojai ir terorizuojami kitos. Šiuo atvėju tenka kištis. Bet koks įsikišimas į gyvą organizmą yra skausmingas ir pasekmes sunku numatyti. Be to nevisada tai išeina sklandžiai padaryti, po to žaizdos gali dar ilgai gyti.
Pats nemaloniausias darbas. Po to lieka dar apie daug ką pagalvoti.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Admin    2009 7 16 9:22      

Apie klubo narius. Kodėl dabar, kodėl Daiva. Mintis buvo paprasta, kadangi jų jau seniai nedaugėjo, tai jau pribrando visa eilė žmonių, kurie galėtų būti priimti. Tai nėra tik apie Daivą. Jai tiesiog pasisekė (arba greičiau nepasisekė) būti pirmai.

Kokie kriterijai yra klubo nariams.
Pirmiausiai aišku fotografijos. Klubo nariai formuoja(tiksliau norėtųsi, kad formuotų:) bendrą veidą. Nebūtinai turi būti vienos krypties požiūris, gali būti kaip tik skirtingos kryptis (paskutinis sakinys turėtų daug ką paaiškinti).
Antras dalykas fotoKūdros vidinės kultūros suvokimas. Tai sunkiausia apibrėžti žodžiais, tiesiog tikiesi, kad jie įneš teigiamą socialinę kultūrą arba bent jau ją palaikys.
ir aišku, kad aktyvumas, komentarai, dienoraščiai, kuriuos vertina kiti portalo dalyviai.

Kas smagu iš paskutinio priėmimo, kad jeigu jau kyla tokios aistros, tai klubas išlieka visgi vertinimu dalyku.
Ko dar trūksta, tai aiškiau apibrėžti klubo narių „teises ir pareigas" :) Nes dabar aišku tik tiek, kad jų balsas stipresnis vertinant.


» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai: 1   2   3   4   5   6  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą