Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Prašau patarimo

     

Pranešimas Lina P.    2008 10 27 14:31      

Susidūriau su problemėle. Fotografuojant patalpose visada trūksta šviesos. Nepadeda ISO ir išlaikymą ne visada gali padaryti tokį kokio norėtum Rolling Eyes . Galvoju pirkti blicą, bet norėčiau patarimo, ar jis man kuom nors padės o jei taip, tai pagal kokius kriterijus reikėtų pirkti Question . Labai ačiū.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Leonardas Rimkus    2008 10 27 16:49      

Padės Smile Jei kūrybiškai naudosi - netgi šviesa visai nebjauri gausis Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas SW    2008 10 27 19:57      

Blicas padės. O kokį pirkti, tai priklauso nuo tavo turimo fotoaparato.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Lina P.    2008 10 27 21:04      

Mano aparatas Canon 400D. Kiek domėjausi nelabai suprantu kokius parametrus žiūrėti. Be to kainos labai svyruoja, todėl neaišku ar brangesnis yra geresnis. Rolling Eyes

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2008 10 29 9:40      

pigiausia blykste canon gamybos yra 430EX. manau kad pradedanciajam jos pilnai pakanka. ir dar.. ar as klystu bet 400d dar turetu tureti integruota blykste. jos megejiskam naudojimui taipogi turetu pakakti.

apskritai tai priklauso nuo to ka fotografuosi:
jei reikia fotografuoti renginius tada sutinku. be blykstes neapseisi. jei patalpas tada statyvo reikia. jei draugus tai uzteks integruotos.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas M    2008 10 29 22:37      

kada patalpose yra nykus apsvietimas ypac vestuviu fotografai labai daznai naudoja sviesias optikas. cia pacios populiariaus yra nekintamojo zidinio 50mm optikos. jei neklystu canonas turi net su 1.2 diafragma. jos yra zymiai jautresnes sviesai.
o del blico...aisku ji tureti manau yra ne pro sali, taciau velgi klausimas ar tau patinka tiesioginis blicas.man asmeniskai ne. aisku dabar blicai kelojasi ir daznai galima gaut visai neblogu rezultatu tiesiog nukreipus blica i lubas. yra ir difuzeriu kurie labai pagerina blico kokybe. pvz as asmeniskai turiu gary fong difuzeri.netgi labai rekomeduoju.
o apie tai koki rinktis...na as velgi sakyciau imk geriausia.jei neklystu pas canona 580EX II. jis bus ir galingiausias, be to tures pc isejima jei ateityje kartais sugalvotum duoti blicui ,,laisve,, buti bet kur kur ji pastatysi:)


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Lina P.    2008 10 29 23:51      

Labai dėkoju už išsamius atsakymus. Kadangi esu pradedantis fotografuoti žmogus kiekviena informacija man labai svarbi. Jūsų komentarai labai palengvino apsisprendimą. Dar kartą ačiū. Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą